Frontstage

Van

Amateur
tot

Professional

Frontstage biedt jonge talentvolle muzikanten een ontwikkeltraject op maat. Passend bij waar je staat en wat jou of jullie helpt om je te ontwikkelen naar een professioneel niveau. Professionals uit de muziekindustrie begeleiden je, leren je de kneepjes van het vak en ook hoe de muziekwereld werkt. Creatief en zakelijk. Je werkt aan de hand van concrete leerdoelen. Je gaat je ontwikkelen op techniek, performance en vaardigheden die je nodig hebt om je weg te vinden.

Frontstage bestaat uit Frontstage Talent, ontwikkeling-op-maat; Frontstage Live, een Tour langs podia om ervaring op te doen; en Meet ups om te leren van professionals en over verschillende onderwerpen.

 

Is Frontstage iets voor jou?

Als je de ambitie hebt om goed te willen worden, om te willen leren, ervaring op te doen, als je tijd wilt investeren in je ontwikkeling en russen de 14 en 21 jaar bent, dan past Frontstage bij jou. Je gaat een bijzonder en uitdagend traject volgen. Daarom vraagt het van jou ook moed, ambitie, tijd en volhouden!

Services

Frontstage Live

 

Frontstage talent

In een talent-op-maattraject werken professionals met jou. Samen worden leerdoelen vastgesteld en een leertraject uitgezet dat je gaat volgen. Afhankelijk van jouw startniveau en leervraag vullen we dat in. 

Frontstage events

Een belangrijk onderdeel van talentontwikkeling zit in het opdoen van podium ervaring, live spelen, leren en ervaren. Frontstage biedt jou verschillende podia in de regio waar je gaat spelen. Je gaat mee On Tour met Frontstage Live.

Het podium, de plaats voor communicatie met je publiek.

Frontstage meetups

Frontstage organiseert meet-ups waar muziekindustrie, culturele organisaties, landelijke onderwijsinstellingen en jonge muzikanten samen komen. Hier stimuleren we ontmoeting, kennisdeling en visievorming. Een belangrijk onderdeel hiervan is ook een workshop en seminaraanbod voor een brede en grote groep talenten.

Contact