Frontstage talent

FRONTSTAGE TALENT

De zangcoaching en instrument- of bandlessen die je vanuit Frontstage krijgt, zijn erop gericht om je naar een professioneel niveau te brengen.

Wat is jouw eigen sound? Heb je als artiest of band een herkenbaar geluid? Hoe zorg je ervoor dat jouw talent opvalt? Allemaal belangrijke onderwerpen die dan onderdeel gaan uitmaken van jouw leertraject.

Ben je singer/songwriter? Dan bieden we jou ook instrumentlessen aan, omdat je jezelf moet kunnen begeleiden op bijvoorbeeld piano of gitaar. Hoe maak je boeiende songs en teksten? Je gaat leren over songwriting en tekstschrijven van professionals uit de muziekindustrie. Hoe schrijf je een song from scratch en hoe bedenk je een melodielijn? Is er een ‘magical formula’? Iedereen die een song maakt krijgt daar mee te maken. Deze onderwerpen komen aan bod om jouw talent vorm te geven.

 

 

DE STUDIO, een creatieve werkplaats

In de studio van Backstage ga je ervaren hoe het is om een studio-opname te doen in een professionele omgeving. Zo kun je objectief naar je song luisteren en kun je beoordelen of het klinkt zoals je het bedoeld hebt: komt de tekst over? Je luistert of je eigen sound te horen is. Op deze manier schaaf je aan je songs tot dat je er tevreden mee bent en er een demo kan worden opgenomen.